Mátra Kempo SE

3 gyöngyösi versenyző megy a WAC 2018-as portugáliai versenyére!!!

2018 március 4.

World All Styles Championship 2018

Örömmel jelentem be, hogy a 2018-as portugáliai WAC (World All Styles Championship) világ kupa versenyen 3 gyöngyösi versenyző fog részt venni.

Kis Vénusz Alexandra

Búzás Chrisztofer

Tóth Kovács Gergő

A verseny helyszíne: Caldas da Rainha

A verseny időpontja: 2018.03.22-03.25.

A 2017-es év Zen Bu Kan Kempo versenyein Gergő a saját korcsoportjának összesített éves pontszerző versenyét megnyerve került a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség által támogatott versenyzők közé. Vénusz és Chrisz a pontszerző versenyen ugyanerről támogatásról alig lecsúszva kapta meg a lehetőséget, hogy szintén képviselje a hazánkat a Világ Kupán, de erre a forrást nekik kell előteremteni, mert a rangsorban hátrébb végeztek. Az egyesületünk átvállalta a versenyzőktől a repülőút költségét és most további támogatókat keresünk, hogy a nevezési díj, szállás és reptéri transzfer költségét is ki tudjuk fizetni.


Az előző 8 év mindegyikében küldött az országos szervezet válogatottat erre a versenyre. A Mátra Kempo SE versenyzői is több ízben részt vettek már ezen a rendezvényen. Idén Döci egyéb elfoglaltság miatt sajnos nem tud ott lenni, de Viki ott lesz és vállalta, hogy figyel rájuk.

Versenyzőink egy nap akár 5-10 versenyszámban is indulhatnak, ami több forduló esetén küzdelmi versenyszámokból jelenthet akár 10-nél több mérkőzést is!!! Stílusunk sajátossága, hogy bizonyos képzettségi szint felett minden versenyszámban meg tudunk méretni és rendszerint ez így is van, ha már lúd, legyen kövér. Az egész nap egy rohanás, figyelned kell a hangos bemondóra és folyamatosan nálad kell legyen minden védőfelszerelés. Egyik pillanatban még a formagyakorlatozol, aztán hívnak Stop Semi Contactra, majd jön az Önvédelem, Gi föld, K1, Fegyveres, Light Kick, Nogi, MMA. Komoly kihívás ez mindenkinek, ugyanis reggel 10-től késő estig nyomjá


Pár videó az előző évekből


Sok sikert nekik!!!