Mátra Kempo SE

Nyári edzőtábor és Dan vizsga ’20

2020 július 12.

"Legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formád!" Ezzel indítottak útnak.

Vizsgaeredmények:

Dencinger Dávid – 4. Dan

Kis Vénusz Alexandra – 1. Dan

Rutterschmid Rajmund – 1. Dan

Bobák Bálint – 6. Kyu

Odler Ádám – 7. Kyu

Luzsi Levente István – 7. Kyu

Kepler Ede – 8. Kyu

Suri Viktória – 8. Kyu

Urbán Lilla – 8. Kyu

Nádudvari Janka – 8. Kyu

Tóth Bertold – 9. Kyu

Hegedűs Áron – 9. Kyu

Molnár Zolta – 9. Kyu

Schmiedt Héra – 9. Kyu

ifj. Jernei János Attila – 11. Kyu

Kovács Róbert – 11. Kyu

Mátra Kempo SE

A táborban részt vett még:

Kis Zsolt, Kacsi Gábor, Tóth Kovács Gergő, id. Jernei János Attila, Vitéz Zsigmond, Kis Héra Konstantina, Kis Ádám Zsolt


A helyzet az, hogyha elmesélném, hogy mi történt a táborban az fele annyira sem lenne izgalmas, mintha azt átélted volna velünk. Remélem sajnálod, hogy nem jöttél el. Őszintén hiszem, hogy több lettél volna tőle. Valahogy mégis megpróbálom bemutatni neked, hogy nálunk milyen próbákat kell kiállnia egy Dan vizsgázónak. Azért a Dan vizsgáról szeretnék most mesélni, mert személyesen abban voltam érintett és, mert ha hiszed, ha nem, de a fehér öves vizsgától számítva visszafordíthatatlanul is ráléptél az útra. Nem számít, hogy gyengének érzed magad, vagy öregnek vagy túl elfoglaltnak. Én is csak azt csinálom, hogy megyek arccal előre.

Mire eljátszhatsz a vizsga gondolatával, el fog röpülni kb 9 év. (Ha soknak tűnik, csak gondolj vissza az előző kilencre. Ugye, hogy nem is olyan sok) Addig folyamatosan edzel, vizsgázol, versenyre jársz, tanulsz, edzésnaplót írsz, szemináriumokra jársz, képzésekre. A végefelé már oktatsz is, bíráskodsz, átalakul a baráti társaságod, más dolgok válnak fontossá, a családod hozzászokik, hogy egy újabb fontos dolog került az életedbe, amivel nekik is számolni kell. Ráállsz egy olyan útra, ami biztosítja az életedben a folyamatos fejlődést. Olyan emberek fognak körül venni, akikkel egy dolgokat szeretsz csinálni, hasonló problémáitok lesznek, furcsa lesz, ha van egy olyan hónap, amikor nem látod őket. Ők lesznek idővel a Te barátaid, társaid, akikkel tudtok majd egymásra támaszkodni ha baj van.

Meg fogsz tanulni ütni, fejmagasságba rúgni, fegyverekkel bánni, önvédelmet fogsz tanulni, olyan alap kondíciód lesz, amivel ki fogsz tűnni az átlag emberek közül, megtanulsz földharcozni, birkózni, esni, feszíteni és lazítani, meg fogod tanulni, hogy mit jelent “Engedj, hogy győzhess”. Képes leszel arra, hogy taníts, gyógyíts, felemelj. Közhelyesen Te leszel a fáklya az éjszakában.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi történt velünk az elmúlt egy héten, gyere el kedden a Kempo terembe a lenti időpontban és elmeséljük a Vénusszal.

2020. Július 14.

17:30-18:30

Tábori élménybeszámoló beszélgetés

Üdv

Döci