Mátra Kempo SE

Övvizsga

2023 április 7.

2023. március 4-én újra két fronton voltunk jelen.

A csapat 3 tagja Jászberényben versenyzett a Magyar Grappling Szövetség versenyén. Szabó Lili, Kiss Hunor és Kiss Botond. Lili 3 arany érmet szerzett, indult két nogi kategóriában és 1 gi kategóriában. Hunor egy aranyat szerzett gi-ben és egy bronzot nogi-ben. Botond egy bronzot szerzett gi-ben és egy ezüstöt nogi-ben. Hunor és Botond is idéntől rálépett arra az útra, hogy a Grappling és Kempo versenyek állandó résztvevői. Hiszem azt, hogy az a sok tapasztalat, amit a versenyeken szerzünk, nagy mértékben tudjuk majd használni az életünkben.

Lili pedig megkapta a legeredményesebb női versenyző különdíját is.

Gratulálunk nekik!


Ezalatt pedig Nagykátán a csapatunk két tagja indult el vizsgázni.

Kovács Dávid sikeres vizsgát tett 10. Kyu fokozatra.

Tóth Kovács Gergő sikeres vizsgát tett 1. Kyu fokozatra.

Dávid az első kezdő képzés egyik oszlopos tagja. A 10 főből végül 6-an maradtak aktívak és a vizsgázás útján közülük 3-an maradtak motiváltak és haladnak előre. A többieket még kicsit győzködnöm kell :)

Gergő pedig úgy néz ki a klubunk következő fekete övese lesz. Meg is kapta kabalaként az 1. kyu-s övem, ahogy korábban a Vénusz is.

A Vénusz vizsgáztatóként volt jelen Nagykátán, én pedig a fél napot Jászberényben, a másik felet pedig Nagykátán töltöttem, lelki szupportként (vagy vámpírként. Mikor, hogy sikerül)

Üdv

Döci