Mátra Kempo SE

Sport Kempo Hungarian Open – hosted by Mátra Kempo SE

2018 április 17.

2 ország 41 klubjának 170 versenyzője adott le 468 nevezést és szerzett 146 arany 137 ezüst és 83 bronzérmet

A versenyről készült képek elérhetők a Flickr oldalunkon. Folyamatosan kerülnek feltöltésre eredeti felbontásban.

_DSC2623

A verseny teljes egészéről élő videós anyag készült amit a YouTube-on bármikor vissza tudtok nézni.

Eredmények:

  • A legeredményesebb klub a házigazda Mátra Kempo SE lett, díjazása egy raklap Aqvital ásványvíz, amivel versenyzőik az edzések alkalmával olthatják a szomjukat.
  • A legeredményesebb ifi-junior férfi versenyző a Székesfehérvári Kempo SE versenyzője Burián Bendegúz lett, díjazása egy 10 000 Ft-os TDMG vásárlási utalvány és az Éden Optika felajánlásából egy Polaroid napszemüveg.
  • A legeredményesebb ifi-junior női versenyző a Nagylók Dojo versenyzője Tóth Daniella lett, díjazása egy 30 000 Ft értékű Nutriversum táplálék kiegészítő ajándékcsomag.
  • A technikai versenyszámok legeredményesebb versenyzője a Harcos Kutyák Kempo SE versenyzője Lukács Péter lett, díjazása 2 karton AminoPro Bcaa ital, a ProBrands Hungary felajánlásából.
  • A legeredményesebb felnőtt női versenyző Kismészáros Kempo SE versenyzője Kovács Alexandra lett, díjazása egy 30 000 Ft értékű Biotech USA ajándékutalvány.
  • A legeredményesebb felnőtt férfi versenyző a Sárosdi Kempo SE versenyzője Tóth Ádám lett, díjazása egy 30 000 Ft értékű Biotech USA ajándékutalvány.
  • A legszebb submission díjazásaként felajánlott 30 000 Ft értékű Respect vásárlási utalvány birtokosa pedig a szintén Sárosdi Kempo SE-től érkezett versenyző Kugler András lett, aki egy “Toe Hold” lábfeszítéssel nyerte el ezt a díjat.

A HEOL Sport fotósa Czímer Tamás által készített képeket a lenti oldalon szintén megtaláljátok.

A gyöngyösi Sport Kempo Hungarian Open


Gyöngyösi versenyzők eredményei

Kis Vénusz Alexandra – Fegyveres formagyakorlat 1. hely, Formagyakorlat 1. hely, Önvédelem 1. hely, B-Viadal 1. hely, Gi földharc 1. hely, Pusztakezes Viadal 2. hely

Csesznok Dorottya – Formagyakorlat 2. hely, Gi földharc 2. hely

Viczán Anna – Formagyakorlat 3. hely, B-Viadal 2. hely, Gi földharc 1. hely

Búzás Chrisztofer – Formagyakorlat 1. hely, Önvédelem 2. hely, Gi földharc 1. hely

Haverla Zsombor – B-Viadal 1. hely, Gi földharc 3. hely

Kis Félix Angelusz – B-Viadal 1. hely, Gi földharc 1. hely, Pusztakezes Viadal 1. hely

Lehotai Péter – B-Viadal 3. hely, Gi földharc 2. hely, Pusztakezes Viadal 2. hely

Szajkó Jenő – B-Viadal 1. hely, Gi földharc 3. hely, Pusztakezes Viadal 2. hely

Major Áron – Gi földharc 2. hely

Szarka Balázs – Gi földharc 1. hely

Szabó Krisztián – Gi földharc 2. hely, NoGi földharc 1. hely

Mányik Szabolcs – Gi földharc 2. hely

Összesen: 15 darab 1. hely, 11 darab 2. hely, 4 darab 3. hely

Koncz Viktória Andrea (bár a Sárosdi Kempo SE színeiben indult, mégis itt is érdemes megemlíteni az eredményeit) – Formagyakorlat 1. hely, A-Viadal 2. hely, Gi földharc 2. hely, Pusztakezes Viadal 2. hely

A versenyről készült hivatalos jegyzőkönyvet itt találjátok meg. A 2018-as Sport Kempo Hungarian Open jegyzőkönyve


Nagy örömmel fogadtuk, hogy a versenyen tiszteletét tette Hanshi Lévai László a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség tiszteletbeli elnöke, Kyoshi Papp Valér a Magyar Kempo Szervezetek Országos Szövetségének az elnöke és Magyarország jelenlegi legeredményesebb MMA versenyzője Borics Ádám, aki egyébként siroki származású, hosszú éveken át Egerben fejlődött és amatőr verseny karrierje alatt számtalan itthoni Kempo versenyen bizonyított. A versenyzőknek lehetőségük volt Ádámmal közös fotókat csinálni, aki jelenleg a Bellator amerikai szervezet szerződött harcosa, szurkolunk neki, hogy a jövőben lehetőséget kapjon, hogy cím meccsért is bunyózzon.

Köszönjük a támogatást Gyöngyös Város Önkormányzatának és polgármesterének Hiesz György Úrnak, amit egy sikeres rendezvény sorozat első lépéseként a versenyünknek megítéltek!