Mátra Kempo SE

Sport Kempo Hungarian Open – Gyöngyös – 2018.04.14.

2018 március 7.

A Mátra Kempo Kupa és a Zen Bu Kan Kempo Hungarian Open a 2018-as évben először együtt!!!

2018.04.14-én Gyöngyösön a Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre a 2018-as Sport Kempo Hungarian Open! A Zen Bu Kan Kempo Hungarian Open nyílt harcművészeti küzdősport verseny szervezője Kárászi Balázs és a Mátra Kempo Kupa Zen Bu Kan Kempo Ifi-Junior verseny szervezője Dencinger Dávid a tavalyi év végén úgy döntöttek, hogy a két versenyt a 2018-as évben összevonják és a Mátra Kempo SE vendéglátásában közösen szervezik meg!


Nevezési lap és versenykiírás letölthető innen magyarul és innen angolul. A nevezési lapokat kérjük e-mail-ben az alábbi két címre elküldeni 2018.03.31-ig.

Kárászi Balázs karokempo001@gmail.com

Dencinger Dávid – daviddencinger@gmail.com


A verseny megnyitóján tiszteletét fogja tenni Gyöngyös Város Polgármestere, Hiesz György is, aki a rendezvény fővédnökeként nyitja meg a versenyt. Az Önkormányzat nagylelkű támogatásával tette lehetővé, hogy ez a verseny létrejöjjön. A polgármester Úr pedig biztosított, hogy személyesen is jelen lesz a kezdéskor. :)


A verseny UWSKF szabályok szerint lesz megszervezve!

7:00-14:00 között versenyeznek a 14 és 20 év közöttiek.

 • A verseny első része egy nyílt Zen Bu Kan Kempo verseny, ami a terv szerint 14:00-ra véget ér.
 • A versenyzőknek minimum egy technikai és egy küzdelmi versenyszámban el kell indulni.
 • A verseny megnyitója reggel 9 órakor kezdődik. A versenyzők 7:00 és 8:30 között tudnak regisztrálni.
 • A versenyzők 3 korosztályban (Iskolás 2003-2004, Kadet 2001-2002, Junior 1999-2000), 7 versenyszámban (Formagyakorlat, Fegyveres formagyakorlat, Önvédelem, Gi földharc, B-Viadal, A-Viadal, Viadal /Kempo Knock Down/) és 5 képzettségi kategóriában (Kezdő, Középhaladó, Haladó, Mesterjelölt, Mester) mérik össze a tudásukat. Ezen kategóriák Mester divíziójának dobogós helyezettjei között lesznek kiosztva a Zen Bu Kan Kempo válogatott pontok. Ifi 1 és Ifi 2-es korcsoportban minden versenyszám pontszerző, Junior korcsoportban a B-Viadal kivételével minden versenyszám pontszerző.
 • A-Viadal versenyszám csak a Junior korcsoportnak van meghirdetve!
 • ÚJDONSÁG!!! A Gi földharc versenyszámban, mester kategóriába nevezett versenyzők figyeljenek! A földön lehet ütni testre!!! Erről további információt a versenyszabályzatban fogtok találni!!!

14:00-20:00 között versenyeznek a 18 évnél idősebbek.

 • A verseny második része a Sport Kempo Felnőtt és Veterán Magyar Bajnokság! A versenyzők 12:00 és 14:00 között tudnak regisztrálni.
 • A versenyzők indulhatnak csak technikai versenyszámban, csak küzdelmi versenyszámban vagy mind a kettőben is.
 • A versenyzők 3 korosztályban (Felnőtt 1983-2000, Veterán A 1973-1982, Veterán B 1962-1972), 8 versenyszámban (Formagyakorlat, Fegyveres formagyakorlat, Önvédelem, Gi földharc, Nogi földharc, B-Viadal, A-Viadal, Viadal /Kempo Knock Down/) és 3 képzettségi kategóriában (Kezdő, Haladó, Mester) mérik össze a tudásukat. Ezen kategóriák Mester divíziójának dobogós helyezettjei között lesznek kiosztva az MKSzSSz válogatott pontok és a Zen Bu Kan Kempo válogatott pontok is.
 • A technikai versenyszámok csak Mester kategóriában vannak meghirdetve!
 • ÚJDONSÁG!!! A Gi és Nogi földharc versenyszámokban, mester kategóriába nevezett versenyzők figyeljenek! A földön lehet ütni testre!!! Erről további információt a versenyszabályzatban fogtok találni!!!

A versenyzők a versenykiírásban foglalt nevezési díjért, korlátlan számú versenyszámban indulhatnak.

A nevezési díjat a regisztráció során készpénzben kell megfizetni!

Belépőjegy árak:

Felnőtt: 1 500 Ft/fő

Gyerek (14 éves korig): 500 Ft/fő


Aki a versenyt megelőző estét Gyöngyösön szeretné tölteni, lehetősége van a kínált szállások valamelyikébe kedvezményes áron betérni:

Hotel Opál*** Superior – Város központban

 • Egy ágyas szoba kedvezménnyel 12 000 Ft/fő/éj
 • Két ágyas szoba kedvezménnyel 15 600 Ft/szoba/éj

Károly Róbert Diákhotel – Városon kívül

 • 4200 Ft/fő/éj

A versenyen megtalálhatjátok majd a Respect küzdősport felszereléseit, élő Youtube közvetítés lesz a LiveBroadcast.hu csatornáján, megkóstolhatjátok az AminoPro Bcaa italt, aztán lesz még egy csomó minden, mint a búcsúban.


További információkért kövessétek a honlapunkat és a Sport Kempo Hungarian Open Facebook oldalát.

Plusz információért pedig keressetek minket nyugodtan.

Kárászi Balázs és/vagy Dencinger Dávid

Sérülésmentes felkészülést kívánunk