Mátra Kempo SE

WAC 2022

2022 március 16.

2022. március 11-13 között a WAC-on mutattuk meg magunkat

Vénusz, Gergő, Rajmi és Döci. 4-en utaztunk el Portugáliába, Caldas da Rainha városába. A Portugál Kempo Szövetség minden év márciusában világversenyt szervez, ahova 1000-nél több versenyző szokott regisztrálni. Ez egy remek lehetőség az amatőr sportolóknak, hogy kipróbálják magukat.

Vénusz és Gergő a 2021-es versenyeredményeik alapján bekerültek a Zen Bu Kan Kempo válogatottba. Rajmi a 2020-as versenyeredményei alapján került be az Összkempo Szövetség válogatottjába, amely szervezet azonban nem indított válogatottat a mostani versenyen, így Rajmi szponzorált versenyzőként került ki. Döci pedig edzőként érkezett, de önköltséges versenyzőként is tudott csatlakozni a válogatotthoz, a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség jóváhagyásával.


Eredmények:

Vénusz: 2 ezüst, 3 bronz

Gergő: 4 ezüst

Rajmi: 2 arany, 1 bronz

Döci: 3 arany

Összesen: 5 arany, 6 ezüst, 4 bronz


Nekem, mint klubvezetőnek büszkeség, ha jó eredményeket érünk el, ha kemény meccseket vívunk, ha van fejlődés a munkánkban, meg apró hétköznapi dolgokban elért sikerek is büszkeséggel töltenek el, ha ahhoz az iskolánknak van bármi köze.

Azt kell látni, hogy van itt egy csapatnyi ember, akik a szabadidejüket mozgással töltik. Ezt jelen esetben úgy hívjuk, hogy Kempo. Majd önszántukból olyan kihívások elé állítják magukat, mint például versenyek, ami előtt izgulás van, készülni kell rá, nehéz másra koncentrálni, fogyasztani kell, figyelni kell a kajára meg ilyenek. Hozni kell áldozatokat.

Teszi ezt mindenki más és más indíttatásból. Pl fejlődés, hivatás tudat, unalom űzés, hírnév szerzés, erőfitogtatás vagy más bla bla.

Az én pozíciómban (klub vezető) az egyetlen, amit elmondhatok, hogy van kikre büszkének lennünk. Kitartást kívánok nekik a továbbiakban!

Üdv

Döci