Mátra Kempo SE

XIX Hanshi kupa ’14

2014 december 7.

Nagykátán voltunk a Hanshi kupán 2014 december 6-án.

December 6-án Nagykátára látogattunk el az év utolsó versenyére. A Hanshi kupa Nemzetközi verseny, ahol részt vettek a Portugálok és Románok is. Először a gyerekek csapat- és egyéni versenyszámai zajlottak le.


 

Csapatversenyszámok:

  • Formagyakorlat
  • Fegyveres formagyakorlat
  • Önvédelem
  • Földharc
  • 3 pontos küzdelem

Kis Félix Fegyveres formagyakorlatban nem ért el helyezést, de a feladatát nagyon ügyesen teljesítette. Búzás Chrisztoffer Formagyakorlat versenyszámban 2. lett.  Az önvédelem versenyszámban indult Vajda Dániel és szépen helyt állt és a 2.helyezést hozta el. Timon Benjamin földharc versenyszámban mutatta meg mire képes és 2. lett. A 3 pontos küzdelemben Kosztya Henrik nyújtott 100%-ot.
Egyéni gyerekversenyzők eredményei:
Vernyik Attila I. Hely
Németh Dominik I. Hely
Timon Benjámin II. Hely
A gyerekek a csapatversenyben a 3. helyet hozták el! Gratulálunk nekik!


 

A felnőtt csapat- és egyéni versenyszámok 14:00-tól, a megnyitó és a Mesterek diploma átadása után kezdődtek el.10836590_1509565632638432_1789934911_n Először a viadalokkal kezdtek, majd a csapatversenyek következtek. Dencinger Dávid az önvédelem versenyszámban az 1. helyet hozta el egy remekül összerakott bemutatóval. A formagyakorlatban Kacsi Gábor indult és 2. helyezett lett. Pálfalusi Attila sajnos nem ért el dobogós helyezést, de mindent beleadott a fegyveres formagyakorlatába. Visnyovszky Gergely a 3 pontos küzdelemben az első körben elvesztette a mérkőzést, pedig csak egy hajszálon múlt a győzelem. Rutterschmid Rajmund földharc küzdelemben indult, ahol ő is kikapott egy szoros küzdelemben a legjobb 4-be jutásért.
Az egyéni versenyben Döci Sensei 1. helyezett lett. Pálfalusi Attila és Molnár Ádám mindent megtettek a győzelemért, de sajnos helyezés nélkül mentek haza. Összesítve a felnőtt csapat is 3. lett. Gratulálunk mindenkinek!


 

Következő megpróbáltatásunk az övvizsga lesz egy hét múlva, december 14-én vasárnap Solymáron.

 

Rutterschmid Rajmund