Mátra Kempo SE

Kempo Konferencia

2023 szeptember 21.

2023. Augusztus 26-án Gyöngyösön került megrendezésre a Mátra Kempo Sportegyesület első Konferenciája.

Zártkörű rendezvényen ismertettük meg a tagjainkkal, pártoló tagjainkkal, partnereinkkel és támogatóinkkal a következő 5 éves terveinket.

A konferenciát az 5Dudás Pincészet rendezvénytermében tartottuk. Megfelelő helyszínt biztosított egy ilyen „tudományosabb” hangvételű összejövetelhez.

A rendezvényen részt vett a szervezetünk több, mint 60 tagja. Valamint meghívott vendégként Hiesz György Gyöngyös Város Polgármestere, Ferenczy Tamás a Turisztikai, Ifjúsági és Sportbizottság elnöke, Aradi Mária a Gyöngyösi Civil Kerekasztal koordinátora, Havas-Sághy Gábor a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség főtitkára, Papp Valér a Magyar MMA Kevert Harcművészetek Szövetségének alelnöke és Nemzetközi Kempo Szövetség elnöke, valamint Kovács Gábor a Magyar Grappling Szövetség elnöke.

A rendezvényen Dencinger Dávid az egyesület elnöke tartott előadást, amiben bemutatta a szervezet múltját, jelenlegi fő tevékenységét, első féléves sport és harcművészeti eredményeit. Megosztotta a résztvevőkkel a szervezet működésével kapcsolatos részletes információkat. Valamint bemutatta a következő 5 éves tervét, ami fontos információkat tartalmazott a Szövetségi vezetőknek, az edzéslátogatóknak és a várost képviselő meghívottaknak is.

2023. Január 1 és Június 30 között szerzett egyesületi sporteredményeink Kempo, Grappling és MMA versenyeken:
– 12 verseny részvétel
– 1 MMA, 6 Grappling, 5 Kempo
– 64 arany, 59 ezüst, 38 bronz

Összesen 74 fő egyesületi tagunk volt a fenti időszakban. Közülük a fenti eredményeket 23 fő versenyző szerezte.

A rendezvényen bemutatásra került a 2023 első félévében a szervezetünk munkáját adománnyal vagy támogatással segítők névsora is.
– Vamav Kft.
– Door To Door Express Kft.
– Nemzeti Együttműködési Alap
– Gyöngyös Város Önkormányzata
– Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség

Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki a munkánkat segíti.

Üdvözlettel
Dencinger Dávid
Mátra Kempo SE elnöke