Mátra Kempo SE

Székesfehérvár Zen Bu Kan Kempo OB

2023 május 7.

2023.05.06-án 7 versenyzővel érkeztünk Székesfehérvárra

Eredményeink:

Urbán Lilla – Formagyakorlat bronz, Gi földharc ezüst, B-Viadal arany, Pusztakezes Viadal arany, Önvédelem ezüst, Fegyveres formagyakorlat ezüst

Tóth Kovács Gergő – Formagyakorlat arany, Gi földharc ezüst, A-Viadal bronz, Pusztakezes Viadal ezüst, Nogi földharc ezüst, Önvédelem ezüst

Sipos Bendegúz – Gi földharc bronz

Simon Imre – Gi földharc ezüst, B-Viadal bronz,

Lados Péter – Gi földharc ezüst, B-Viadal ezüst

Jónás Dusán – Gi földharc arany, B-Viadal arany

Kiss Botond – Pusztakezes Viadal ezüst,

Összesen: 5 arany, 11 ezüst, 4 bronz


Írnokként jelen volt a versenyen Kepler Ede és Kiss Hunor. Én meg edzőként voltam ott. Rajmi meg Attila és ott volt és versenyeztek ők is!

Kimondottan sok vesztes mérkőzésünk volt, ahol az embereink nem győztesként hagyták el a pástot. De az az igazság, hogy nem volt egyik sem szégyenteljes vereség. Olyan büszke vereségek voltak. Amikor meg győztünk, ott meg még volt plusz öröm is.

Úgyhogy nem kell szomorkodni. Szerintem királyak voltunk és királylány.


Amire szintén büszke vagyok, hogy ez már a sokadik verseny volt, amire valamilyen támogatói forrásból sikerült pénzt szereznem és nem kellett ezért nevezési díjat fizetniük a versenyzőinknek. Ami nagy segítség a családoknak. Hiszem, hogy a versenyzési kedv alább hagyásának az egyik fő oka, hogy a családoknak elfogy a pénz, ezáltal a kedv. És 1-2 év aktivitás után már nem akarnak jönni versenyezni. Úgyhogy ezt a problémát valahogy ki kell küszöbölni.

Erre a versenyre a nevezési díjat a Vamav Kft. 2023-as éves felajánlásából tudtuk kifizetni. A sok hétköznapi nehézség mellett azért örülök, hogy ilyen jó hírekről is be tudunk számolni.

Köszönettel és üdvözlettel

Dencinger Dávid