Mátra Kempo SE

November 18-i hétvége

2023 november 21.

November utolsó előtti hétvégéjén újra két kihívással találtuk szembe magunkat

November 17-én pénteken Komárno-ba autóztunk, ahol MMA meccse volt Szabó Dávidnak és Tóth-Kovács Gergőnek. Dávid sajnos a mérkőzést elvesztette, Gergőnek sikerült győznie. Mind a kettőjük mérkőzését a bíró szüntette be az első menet vége előtt TKO-val.

A rendezvény neve. II. Game World Fight Night volt.

Dávidnak így az amatőr mérlege 2-1-0

Gergőé pedig 3-1-0

Takács Attila mesteremnek köszönjük a támogatást, mint mindig!


2023.11.19-én vasárnap pedig a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban tartott az egyesületünk Zen Bu Kan Kempo gyerek versenyt Gyöngyösön. A verseny az V. Mátra Kempo Kupa nevet viselte. Előtte már volt 4 hasonló korosztályos Kempo verseny. Meg volt már Gyöngyösön kétszer Sport Kempo Hungarian Open is felnőtteknek.

Ez a verseny most a 14 évnél fiatalabbaknak volt az utolsó válogatott pontszerző versenye a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség versenynaptárából.

A klubunk 13 versenyzője szerzett összesen 10 arany, 16 ezüst és 10 bronz érmet, ezzel a torna 6. legeredményesebb csapata lett.

Hlad Gábor – Formagyakorlat ezüst, Gi földharc bronz

Kovács Lili Abigél – Formagyakorlat ezüst, Gi földharc ezüst,

Szabó Liliána – Formagyakorlat ezüst, Gi földharc arany, Stop Semi Contact ezüst, C-Viadal arany

Fülöp Bence – Formagyakorlat ezüst, Gi földharc bronz, C-Viadal bronz

Pap Bence – Formagyakorlat ezüst, Fegyveres formagyakorlat bronz, Önvédelem ezüst, Gi földharc bronz, Stop Semi Contact bronz, C-Viadal arany

Ifj. Jernei János Attila – Formagyakorlat bronz, Fegyveres formagyakorlat ezüst, Gi földharc arany, Stop Semi Contact arany, C-Viadal arany

Schmiedt Héra – Formagyakorlat ezüst, Fegyveres formagyakorlat ezüst, Önvédelem ezüst, Gi földharc ezüst, Stop Semi Contact arany, C-Viadal ezüst

Kovács Róbert – Önvédelem bronz, Gi földharc bronz, Stop Semi Contact arany, C-Viadal arany

Petrezselyem Ádám – Gi földharc ezüst

Barta Alina – Gi földharc arany

Kiss Hunor – Stop Semi Contact ezüst, C-Viadal bronz

Kozma Béci és Nágel Máté sajnos ezen a versenyen dobogós helyezés nélkül maradt. De élete első versenyükön így is nagyon ügyesen küzdöttek!

Vénusz egész nap megállás nélkül bíráskodott. Rajmi az admin dolgokat intézte meg saját csapatot hozott. Attila bíráskodott és a saját csapatát intézte. Én okoskodtam mindenkinek egész nap. Mesterem Takács Attila is jelen volt a versenyen és Ő töltötte be a szakmai fővédnöki tisztséget.

Összesen 209 versenyző adott le 660 nevezést. 4 páston este 8 órakor fejeződött be az utolsó küzdelem. A megnyitó pontosan 10:00-kor elkezdődött. A Mátra Kempo SE versenyzői ingyen vettek részt a versenyen. Belépőt a rendezvényen nem szedtünk.

A rendezvény támogatói:

  • Gyöngyös Város Önkormányzata
  • Kulcsár Gábor E.V.
  • Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség

A versenyről készült jegyzőkönyvet itt lehet megtekinteni:

https://smoothcomp.com/en/event/14223/results

Külön elismerést érdemel az egyesületünk szülői gárdája, valamint a felnőtt edzés résztvevői, akikkel azért dolgoztunk napközben, hogy mindenki jól érezze magát.

Üdvözlettel és tisztelettel

Dencinger Dávid