Mátra Kempo SE

V. Mátra Kempo Kupa

2023 november 5.

2023. November 19-én vasárnap Zen Bu Kan Kempo országos gyerek versenyt szervezünk Gyöngyösön

Gyöngyös városa fog otthont adni 2023. November 19-én a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség idei utolsó válogatott pontszerző versenyének. A versenyen a 14 évnél fiatalabb kempokák fognak versenyezni 6 különböző versenyszámban.

A 12-13 éves korosztály mester kategóriájának a dobogósai között kerülnek kiosztásra a válogatott pontok. A legkisebb versenyzők a 6 évesek kategóriájában (Kids 1) fogják magukat kipróbálni.A verseny szervezője a mi egyesületünk. Várhatóan a versenyen a klubunkat 15 versenyző képviseli:

  • Schmiedt Héra, Urbán Botond, Kiss Hunor, ifj. Jernei János Attila, Fülöp Bence, Kovács Róbert, Pap Bence, Szabó Liliána, Hlad Gábor, Barta Alina, Nágel Máté, Kozma Béla Levente, Kovács Lili Abigél, Farkas Kende, Molnár Bence

A gyöngyösi sportcsarnokban lesz a verseny. 10:00-kor kezdődik és legkésőbb 18:00-kor ér véget. Mivel hosszú a verseny, ezért a nézőknek az alábbi javaslatom van.

  • Ha a technikai versenyszámokat szeretnéd látni (formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat, önvédelem), akkor gyere 10:00-12:00
  • Ha a kesztyűs küzdelmi versenyszámokat szeretnéd látni (C-Viadal, Stop Semi Contact), akkor gyerek 12:00-14:00
  • Ha a földharcokat, akkor gyere 14:00-18:00

A rendezvényre a belépés ingyenes. Aki az egyesületünk munkáját szeretné támogatni annak a helyszínen lesz lehetősége adományozni.

Üdv

Dencinger Dávid